Connect with us
Publicitate

Eveniment

Civilizaţia din autobuzele RATBV lasă de dorit. Stăpânii câinilor îşi lasă animalele să îşi facă nevoile pe scaunele mijloacelor de transport în comun

Publicitate

Publicat

pe

Imagini parcă desprinse din epoca de piatră au fost surprinse într-un autobuz RATBV. O călătoare care circula cu un mijloc de transport în comun aseară pe autobuzul cu numărul 8, a văzut că un scaun este murdărit cu excrementele unui câine.

Publicitate

Fără nici măcar cea mai mică jenă, proprietarul câinelui a lăsat murdăria acolo şi a plecat. Femeia care a nu a văzut decât ce a rămas în urmă, câinele şi proprietarul lui ne fiind în autobuz, a fotografiat şi a pus imaginile pe grupul de Facebook „RATBV – Grupul Călătorilor”

„Poftim civilizatie. În autobuzul 8 la ora 21,30. Cine nu îşi controlează cățelul… să-i pună scutec.”, a scris Elena Daniela Cotingiu, alături de fotografia pe care a postat-o.

Comentariile au început să curgă, iată câteva dintre ele:

Publicitate

„Parcă este pus intenționat , nu cred că un câine este așa nesimțit!”

„Din cauza unor oamenii fără bun simţ acum probabil căței vor fii priviți cu alții ochii de călători!”

„Aşa stăpân, aşa câine ….Măcar de ar fi adunat…”

„Toate autobuzele si troleibuzele care sunt introduse în circulație sunt igienizate în salon și spălate pe exterior. În situația în care pe parcursul efectuării serviciului, constatăm prin intermediul șoferilor sau al controlorilor, dar mai ales dacă ne sesizează călătorii aflați în salon, despre producerea unor asemenea incidente, adică despre existența mizeriei, fără excepție, acel mijloc de transport este retras din circulație pentru igienizare. În cazul de față, vom încerca să identificăm pe baza imaginilor de la camerele din autobuz persoana care și-a lăsat animalul de companie să murdărească acel scaun. Facem un apel către toți călătorii să înțeleagă faptul că respectare unor minime reguli de conviețuire socială va genera condiții mai bune de transport, așa cum ne dorim cu toții. Ne confruntăm, uneori, cu situații dintre cele mai neplăcute de murdărire, mâzgălire, deteriorare a saloanelor mijloace de transport și încercăm să le remediem cât mai rapid”, a declarat Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes