Connect with us
Publicitate

Eveniment

Circulația feroviară pe două magistrale din Brașov și Harghita a fost oprită seara trecută. Șinele s-au fisurat, iar trenurile nu au mai putut să înainteze

Publicat

pe

Vești proaste pentru românii care circulă cu trenul în centru țării. Circulația feroviară pe două magistrale din Brașov și Harghita a fost oprită seara trecută după ce șinele s-au fisurat, iar trenurile nu au mai putut să înainteze.

Publicitate

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 300 Brașov – Sighișoara, în zona localității Apața (km.CF. 216), județul Brașov, din cauza șinei de cale ferată care s-a fisurat”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române.

Potrivit clubferoviar.ro, pe Magistrala 300, în zona Apața, se desfășoară în momentul de față lucrări de modernizare a căii ferate cu fonduri europene, executate de Asocierea Railworks. Din această cauză, un fir de circulație a fost demontat pentru a fi modernizat, iar trenurile circulă pe celălalt fir. Șina fisurată este una veche, care urma a fi înlocuită atunci când se ajungea la modernizarea firului aflat în circulație.

Probleme au fost și în județul Harghita, tot din cauza unei șine care s-a fisurat.

Publicitate

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400 Miercurea Ciuc – Toplița, în zona localității Izvorul Mureșului (km.CF. 134), județul Mureș, din cauza șinei de cale ferată care s-a fisurat”, se arată într-un alt comunicat al polițiștilor.

După ce au angajații CFR au lucrat toată noaptea la remedierea problemelor, în această dimineață traficul feroviar a fost reluat.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar a fost reluat pe Magistrala 300 Brașov – Sighișoara, în zona localității Apața, județul Brașov, și pe Magistrala 400 Miercurea Ciuc – Toplița, în zona localității Izvorul Mureșului, județul Mureș, după înlocuirea segmentelor de șină fisurată”, au anunțat oamenii legii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes