Connect with us
Publicitate

Eveniment

Circulaţia feroviară a ruta Braşov – Bucureşti a fost reluată, după accidentul de la Predeal. Trenuri cu întârzieri de aproape două ore

Publicat

pe

Publicitate

Reorganizarea traficului pe firul II a durat 20 de minute, a precizat Oana Brânzan.

Potrivit tabelei din Gara de Nord, trenul RE 3002 Braşov – Bucureşti Nord, operat de CFR Călători, are 100 de minute de întârziere, trenul IR 11534 Braşov – Bucureşti, al operatorului Astra Trans Carpatic, are 80 de minute de întârziere, IR 11032, operat de Regio Călători, tot de la Braşov, are 40 de minute.

La plecările din Gara de Nord, trenul RE 3003 spre Braşov, operator CFR Călători, arăta 55 de minute de întârziere.

ORA 15.29 Traficul feroviar este oprit pe firul I de circulaţie, între Predeal şi Timişu de Sus, din cauza unui accident

Publicitate

Traficul feroviar este oprit la această oră pe firul I de circulaţie între Predeal şi Timişu de Sus din cauza unui accident rutier produs pe podul peste liniile de cale ferată, de unde un autoturism a derapat şi a căzut în gabaritul căii ferate.

Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, la faţa locului s-a deplasat personalul de specialitate al SRCF Braşov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenţie ISU.

„Trenul R 3002, în faţa căruia se află autoturismul prăbuşit, va staţiona până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri – IR 11534, IR 1623, IR 11633 şi IR 11031 – sunt redirecţionate să circule pe firul II. Adresăm scuzele necesare călătorilor şi îi asigurăm că personalul feroviar şi echipele de intervenţie ISU acţionează deja la locul accidentului, traficul feroviar pe firul I urmând a fi redeschis imediat ce condiţiile de siguranţă vor permite tranzitarea zonei respective”, se arată în comunicatul CFR SA.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes