Connect with us
Publicitate

Cultural

Circul Bellucci ajunge la Brașov. Artiștii au programat spectacole din 22 aprilie până pe data de 8 mai

Publicitate

Publicat

pe

Unii dintre cei mai apreciați artiști de circ din România vor ajunge la Brașov. Începând de vineri, 22 aprilie, brașovenii sunt așteptați la spectacolele organizate de Circul Bellucci. Evenimentele vor avea loc în cartierul Coresi Avantgarden de luni până vineri de la ora 18.00, iar sâmbătă și duminică sunt programate câte două spectacole.

Publicitate

Celebra Familie Medini formată din talentații Sandy, Sonny și Jenny poartă pe umeri moștenirea părinților, Mario Medini și Loredana Bellucci și a ultimelor 5 generații de circari italieni renumiți, care și-au dedicat întreaga viață unei arte recunoscute la nivel internațional, la cel mai complex stadiu!

Tatăl lor, Mario Medini, venit în România în vara anului 1998, s-a îndrăgostit de peisajele mioritice și de oamenii primitori și a decis să împartă activitatea dintr-un an cu țara lor natală, Italia! Astfel, a luat naștere Circo Bellucci și în România, schimbând denumirea și conceptul vechiului Circo Medrano!

Deși este văzut de public ca fiind un spectacol desuét, circul are o importanță aparte chiar și pentru noile generații, care îmbină artele în cadrul Academiei de Circ din Verona sau a școlii de circ din Torino, în mod oficial și recunoscut internațional. Printre absolvenți se numără chiar Sandy Medini, care i-a îndrumat pe copiii și nepoții ei să studieze circul la cea mai prestigioasă academie!

Publicitate

Formarea unei noi generații Medini-Bellucci resusține declarația lui Sonny Medini , care a confirmat că „Circul este o casă pe care o muți dintr-un colț în altul al lumii, o familie, care la finalul zilei trebuie să aibă parte de grijă, iubire și empatie! Nimeni nu rămâne în urmă”.

Spectacolele au prins contur pe măsura muncii lor de-a lungul timpului, iar echipa a devenit din ce în ce mai valoroasă. Printre membrii îi amintim pe Ramon Merlo – profesor universitar de muzică în Madrid, artist prestator la celebrul Cirque du Soleil, Ivan Makay, Alina – acrobată de talie mondială de origine ucraineană și Sonny, Sandy – inima acestui proiect.

Spectacolul „Pirații” va face un popas și la poalele munților, în Brașov, unde se vor oferi o parte din comorile găsite, printre care amintim: zâmbete, reverie și emoție!

Capacitatea maximă la fiecare reprezentație este de 500 de spectatori. Prețul unui bilet de intrare pornește de la 30 de lei și poate ajunge la 60 de lei pentru cei care vor să vadă spectacolul din lojă. Tichetele pot fi cumpărate AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes