Connect with us
Publicitate

Entertainment

Cinematograf nou în Brașov. Multiplexul Cinema City va fi inaugurat săptămâna viitoare, la Afi Mall

Publicat

pe

Publicitate

Veste excelentă pentru iubitorii de film. Un nou cinematograf va fi inaugurat săptămâna viitoare în centrul comercial Afi Brașov. Joi va avea loc marea deschidere a Cinema City, parte a grupului Cineworld care este al doilea cel mai mare operator la nivel mondial.

„Vă așteptăm cu nerăbdare la inaugurare, veți trăi experiența cinematografică la intensitate maximă, într-o ambianță ce îmbină cele mai moderne și confortabile dotări cu echipamentele de ultimă generație. Și în premieră veți experimenta tehnologia multi-senzorială 4DX, unde imaginile și sunetul sunt completate de miros și mișcare, făcându-vă să simțiți la propriu filmul pe pielea voastră”, au declarat reprezentanții Cinema City.

În prezent, compania are multiplexuri în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Galați si Râmnicu Vâlcea.

Inițial o altă companie ar fi trebuit să deschidă un multiplex în mall-ul Afi, însă investiția a fost oprită în timpul pandemiei, iar reprezentanții centrului comercial au căutat o altă firmă care ar fi fost dispusă să deschidă un cinematograf.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes