Connect with us
Publicitate

Cultural

Cinema City Brașov se va deschide oficial vineri. Ce filme pot fi vizionate în cele șapte săli 2D și 3D, dar și în sala 4DX

Publicat

pe

Publicitate

Cel mai nou cinematograf din Brașov își va deschide porțile pentru spectatori vineri, 11 februarie. În multiplexul Cinema City din Afi Mall, iubitorii de film vor avea la dispoziție 7 săli unde vor fi proiectate pelicule 2D și 3D, dar și o sală cu formatul special 4DX în care imaginile și sunetul sunt completate de miros și mișcare.

Brașovenii care vor să cumpere bilete sau vor să rezerve un loc la cinema pot face aceste lucruri pe site-ul multiplexului. Prețul biletelor pornește de la 19 lei, pentru un film 2D, în timpul săptămânii și pot ajunge la aproape 40 de lei pentru o peliculă 4DX, vizionată în weekend.

Multiplexul vine cu o ofertă specială pentru clienți în ziua de marți, atunci când prețurile biletelor la filme 2D este de 14,90 lei, iar la 3D va fi de 16,90 lei.

Începând din acest weekend iubitorii cinefilii vor putea vedea, printre altele, proiecții ale filmelor „Moonfall”, „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă”, „Moarte pe Nil”. Vor rula și filme pentru copii cum ar fi „Clifford, marele câine roșu”, „Belle” sau „Encanto”.

Publicitate

Cinematograful Cinema City din Brașov se alătură celorlalte 27 de locații din 20 de orașe din țară (București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara) și este situat în incinta centrului comercial AFI Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes