Connect with us
Publicitate

Social

Cine vrea să se vaccineze cu Pfizer sau Moderna trebuie să mai aştepte o lună până să se poată programa

Publicat

pe

Publicitate

Următoarele locuri libere pentru imunizare cu vaccinurile Pfizer și Moderna vor fi disponibile peste o lună, începând cu 15 martie.

Până acum s-au programat pentru vaccinul AstraZeneca peste 150.000 de persoane la nivel naţional. Şi au mai rămas aproximativ 100.000 de locuri disponibile, pentru că în fiecare zi au fost suplimentate pe platformă.

Mulţi oameni întreabă pe contul de Facebook RoVaccinare când vor fi disponibile locuri noi pentru vaccinurile Pfizer şi Moderna, în condiţiile în care persoanele cu vârsta peste 55 de ani nu se pot programa la serul AstraZeneca.

Potrivit Centrului Naţional de Coordonare a Vaccinării, următoarele locuri libere pentru Pfizer şi Moderna vor fi disponibile începând cu 15 martie. Cam cu o săptămână înainte, ele vor fi încărcate pe platforma astfel încât cei interesaţi să îşi rezerve locurile.

Până acum la nivel naţional cele mai multe persoane au fost vaccinate cu Pfizer, peste 630.000, urmate de Moderna şi Astra Zeneca. Iar numărul reacţiilor adverse este mic comparativ cu numărul dozele administrate.

Publicitate

Este important de precizat că de pe 27 decembrie şi până în prezent, pe teritoriul României autorităţile nu au raportat nicio reacţie adversă gravă la niciunul dintre cele 3 seruri, relatează stirileprotv.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes