Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cine sunt cei doi soţi ucişi cu sânge rece la Bran

Publicat

pe

Publicitate

Nicu si Alexandra, soț și soție, au fost uciși în propria casă, în localitatea Șimon, Bran. Macabra descoperire a fost făcută de cumnata celor doi.  

Nicu, 38 de ani, era angajat la stația SMURD din Moieciu și ar fi trebuit să se prezinte la serviciu în această dimineață. Un coleg de-al său, în momentul în care a văzut că acesta nu mai ajunge, l-a sunat pe unul dintre frații victimei, Cristi, care a vorbit cu mama acestuia și cu cumnata, care era vecină de casă.

Mama bărbatului este dărâmată de durere. Își amintește plângând că, doar cu o zi în urmă, a fost la ei acasă și le-a făcut clătite, conform antena3.ro.

Cumnata celor doi spune că, în momentul în care a ajuns la domiciliul acestora, a observat că în ușa de la intrare erau mai multe lovituri de topor. Pe cei doi i-a găsit la etaj, cu multiple traumatisme la cap. Femeia susține că nu își poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau niște ”copii deosebiți”.

Publicitate

Alexandra avea 32 de ani și lucra la Spitalul de Copii din Brașov.

Potrivit unor surse, familia l-ar suspecta chiar pe un vecin, care le este și rudă și cu care cei doi ar fi avut un conflict mai vechi bazat chiar pe o bucată de teren. Din primele informații, vecinul le-ar fi chiar văr și ar avea probleme psihice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes