Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cine este tânăra care s-a aruncat în gol de la etajul 5 al unui bloc din cartierul Avantgarden, din Braşov. Ramona născuse de curând

Publicat

pe

Publicitate

Dramă în cartierul Avantgarden, din Braşov. O tânără de 28 de ani, proaspătă mămică, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, însă spun că, cel mai probabil, femeia şi-a pus capăt zilelor. 

Ramona, o tânără de 28 de ani care a născut de curând, locuia într-un bloc din cartierul rezidențial situat în nord-vestul municipiului Brașov. Nimic din comportamentul ei din ultimele zile nu le-a dat celor din jur motive să se gândească la un astfel de gest necugetat.

Anchetatorii au găsit două scaune de mici dimensiuni, pe podestul situat între etajele patru și cinci al blocului în care locuia femeia. De asemenea, anchetatorii au ridicat urme de pe rama şi tocul geamului prin care presupun că ar fi căzut în gol femeia.

Vestea că Ramona s-a stins i-a șocat pe membrii familiei și pe cunoscuți

„Pe internet a apărut deja un articol că s-au consumat droguri. Nu se consumă droguri. Fata nici măcar nu fumează. Nici nu a fumat săraca, Dumnezeu s-o ierte.”, spune un vecin, potrivit observatornews.ro.

Publicitate

„Se analizează inclusiv varianta unui suicid. La acest moment nu apar indicii în sensul în care ar fi fost precedat incidentul de varii acte de agresiune.” a spus Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact cu tânăra mămică.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes