Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cine este jandarmul ucis în atacul sângeros de la Râşnov. Marian lucra de 16 ani în Jandarmerie şi urma să se căsătorească la vară

Publicat

pe

Publicitate

Atac sângeros în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Braşov. Un jandarm a fost ucis şi alţi doi tineri, printre care şi un pompier, au ajuns la spital înjunghiaţi. Totul, după ce o cunoştinţă de-a lor i-a atacat cu un cuţit. După fapta teribilă, criminalul a încercat să îşi pună capăt zilelor. La mijloc ar fi nişte datorii mai vechi.

Crima a avut loc în miez de noapte, în casa uneia dintre victime, în localitatea Râşnov. Mai exact, în locuinţa pompierului, unde alţi trei bărbaţi îşi dăduseră întâlnire. Printre ei, şi un jandarm. Toţi consumaseră alcool, iar spiritele s-au încins când a venit vorba de o sumă de bani, 5.000 de euro, pe care gazda nu i-o returnase unuia dintre invitaţi, transmite observatornews.ro.

Filmul crimei din Râşnov. Marian, jandarmul ucis, încercase să-l oprească pe agresor

În timpul discuţiilor, individul în vârstă de 39 de ani s-a făcut nevăzut. A mers acasă, s-a înarmat cu un cuţit, s-a întors şi a încercat să-şi facă dreptate. S-a năpustit asupra celor trei bărbaţi, iar în ploaia de lovituri l-a omorât pe cel în vârstă de 38 de ani

Publicitate

Pentru Marian Radu, jandarmul de 38 de ani care a încercat să îl oprească pe agresor, loviturile de cuţit au fost fatele. Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Braşov de peste 16 ani. Localnicii spun că ar fi fost văr cu pompierul datornic, iar la vară urma să se căsătorească.

„Pe unul l-a înjunghiat în gât. A sărit pentru vărul lui. Era jandarm. A sărit pentru el”, povesteşte un martor. „Sunt vecinii noştri care sunt nişte oameni foarte de treabă. Sunt şocată”, mărturiseşte o localnică. „Transmitem condoleanţe familiei. Un coleg care şi-a făcut datoria, treaba aşa cum trebuie. Lucra la obiectivul de la Arhivele Naţionale din Braşov”, a declarat Luiza Dănilă, Jandarmeria Braşov.

Criminalul a încercat să se sinucidă

Nici ceilalţi doi bărbaţi nu au scăpat teferi, însă au apucat să ceară ajutor la 112. Pompierul are doar răni uşoare, dar celălalt tânâr a ajuns la spital în stare gravă. După fapta teribilă, criminalul a încercat se se sinucidă. „Autorul s-ar fi îndreptat către locuinţa sa, în apropierea acesteia fiind şi identificat în stare de incoştienţă, cu tăieturi în zona braţelor”, spune Zoltea Daniel, agent şef de poliţie. A fost dus de urgenţă la spitalul din Braşov. Ulterior, a fost transferat la Spitalul Militar din Sibiu. Poliţiştii au deschis pe numele său un dosar penal pentru omor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes