Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cine este frumoasa tânără care a fost găsită strangulată în casă, la Hoghiz

Publicat

pe

Vineri seara, un bărbat din Brașov și-a găsit soția carbonizată în curtea casei, iar pe fiică moartă în casă, cu urme de strangulare.

Publicitate

Misterul se adâncește în cazul dublei crime din Hoghiz. Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte, vineri seara, 15 decembrie, într-o localitate din județul Brașov. Tânăra moartă avea 25 de ani și era învățătoare în localitatea Ticuș. Mama sa, de 45 de ani, a fost găsită carbonizată în curtea imobilului.

Anchetatorii iau în calcul o ceartă între femeie și fiica ei, fiind vehiculat scenariul unei crime urmate de sinucidere. Oamenii cred că mama și-ar fi omorât fata, apoi a ieșit în curte, în spatele casei, unde și-a dat foc.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţul femeii, care, alarmat că cele două nu mai răspundeau la telefon, a mers acasă, unde a făcut descoperirea șocantă.

Publicitate

„La solicitarea telefonică a unui bărbat care este proprietarul unui imobil din comuna Hoghiz, un vecin care are cheia şi un unchi al proprietarului au intrat în curte şi au descoperit cadavrul unei femei. Ulterior, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, respectiv la locuinţa familiei din comuna Hoghiz, au descoperit în curtea casei cadavrul unei femei de 45 de ani iar în locuinţă cadavrul altei femei, fiica primei femei, aceasta având vârsta de 25 de ani. Ambele prezentau indicii de moarte violentă”, a declarat, sâmbătă, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes