Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cine este frumoasa domnişoară care şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Braşov! Ce spun apropiaţii Sarei despre tragicul eveniment

Publicat

pe

Publicitate

O adolescentă de 15 ani din Braşov a murit după ce a căzut, azi noapte, de la etajul opt al unui bloc. Totul s-a întâmplat în timpul unei petreceri. Prietenii adolescentei spun că fata băuse peste măsură şi a fost lăsată singură într-o cameră să îşi revină. Când s-au dus să vadă cum se simte, au mai găsit doar fereastra deschisă. Verişoara tinerei, în apartamentul căreia a avut loc petrecerea, a ajuns la spital din cauza şocului.

Apropiat: „A fost la o petrecere la verişoara ei. Şi părinţii ei nu erau acasă. Şi au băut mai mult. Şi au lăsat-o singură într-o cameră, ca să se liniştească. Şi când au dat să intre la ea în cameră să vadă ce face, balconul era deschis şi ea era aici.”

Vecin: „Am auzit un zgomot. Mi-am dat seama că era ceva mare, pentru că a fost un zgomot puternic. Am alergat pe balcon şi am văzut fata.”

Fata a fost resuscitată în fața blocului, sub privirile îngrozite ale prietenilor. În zadar, însă. Medicii au pronunțat decesul în faţa prietenilor şocaţi, care, adunaţi în jurul ei, încă mai sperau la o minune, transmite observatornews.ro.

Vecină: „Ei erau toţi speriaţi. Erau vreo patru băieţi. Era o verişoară de-ale ei care plângea aici.”

Publicitate

Ruda Sarei locuia singură în complexul de blocuri noi din Braşov. Părinţii ar fi plecaţi în Anglia, spun vecinii. Tocmai de această libertate a profitat pentru a da petrecerea stropită cu alcool. Fata a fost doborâtă de şoc.

  • – E în spital.
  • – De ce?
  • – A avut un şoc foarte puternic. Şi a leşinat.

Adolescentă moartă în Brașov. Cei care au cunoscut-o pe Sara nu iau în calcul varianta sinuciderii

Spun că adolescenta nu avea probleme în familie sau la şcoală. Şi nici un iubit de care să se fi despărţit recent. La petreceri nu obişnuia să bea sau să ia alte substanţe.

Apropiat: „Eu am mai fost cu ea. Dar nu făcea aşa. Cine ştie? Eu nu o vedeam aşa fată, nu o credeam aşa fată, din aceasta. Cine ştie, domnule, ce s-o fi întâmplat? Numai ei ştiu.”

Poliţiştii vor sta acum de vorbă cu adolescenţii de la petrecere pentru a afla pas cu pas ce s-a întâmplat în apartamentul de la etajul opt. Autopsia va arăta şi dacă, pe lângă alcool, tânăra a mai consumat şi altceva.

Cazul aminteşte de tragedia din Lupeni, de la sfârşitul anului trecut. Două fete de 15 ani s-au aruncat atunci de pe un turn de 20 de metri. Testele au arătat că adolescentele s-au drogat înainte să îşi ia viaţa.

FOTO – VIDEO / Cum a avut loc tragedia din cartierul Tractorul, unde o copilă a căzut de la etajul 8! Şocul prin care au trecut adolescenţii când au văzut că fata nu mai e în cameră

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes