Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cine este femeia ucisă de concubinul ei, din comuna Budila. Victima și călăul ei s-ar fi certat pentru că nu s-ar fi înțeles unde să locuiască

Publicat

pe

sursa foto: www.observatornews.ro
Publicitate

Apar detalii terifiante în cazul crimei din localitatea Budila. Un individ și-ar fi înjunghiat cu sânge rece partenera de viaţă după o dispută cu privire la casa în care ar fi trebuit să locuiască împreună. După ce i-a luat viața partenerei sale, bărbatul s-a speriat și a sunat singur la 112, anunță observatornews.ro.

Scandalul a avut loc duminică după amiază. Între ucigaș și victimă ar fi izbucnit o ceartă cruntă pentru că cei doi nu ajungeau la un acord cu privire la casa unde ar fi trebuit să locuiască. Orbit de furie, bărbatul și-ar fi lovit cu brutalitate partenera, iar apoi i-ar fi luat viața.

Mama femeii ucise spune că cei doi se certau des și obișnuiau să se despartă, iar apoi să se împace. Ultima oară și-a văzut fiica ieri atunci când i-a zis că merge să își ia copilul. Imediat după ce a comis oribila crimă, principalul suspect s-a autodenunțat. El a fost cel care a sunat la 112 ca să anunțe ce s-a întâmplat.

Întreaga zonă în care s-a petrecut fapta a fost izolată de Poliţie şi de Jandarmerie, pentru ca criminaliştii şi specialiştii în investigaţii criminale să desfăşoare cercetarea la faţa locului. Bărbatul a fost încătuşat şi a fost aşezat pe un scaun, flancat de poliţişti, până la sosirea mascaţilor.

Publicitate

„Poliţiştii au reţinut un bărbat de 35 de ani, suspect de agresiune, acesta aflându-se în acest moment în custodia autorităţilor. Ancheta penală este în curs de desfăşurare unde cercetările sunt continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor”, a declarat Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, citat de aceeași sursă.

Pe fir au intrat și inspectorii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, din Brașov. Cei doi aveau împreună un băiat de doar 5 ani, iar acum autoritățile trebuie să decidă ce se va întâmpla cu micuțul.

„Echipa de intervenţie „Telefonul Copilului“ s-a deplasat la faţa locului. Minorul va fi preluat de către DGASPC în regim de urgenţă şi va fi dus într-un centru unde va beneficia de servicii de specialitate, urmând ca în termen de 5 zile să se stabilească o măsură de protecţie conform legii”, a declarat pentru Observatr Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al DGASPC Braşov.

Anchetatorii au petrecut ore bune la locul crimei pentru a aduna probe la dosar. Pentru fapta sa, suspectul de 35 ani riscă acum să petreacă ani grei după gratii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes