Connect with us
Publicitate

Social

Cine este femeia găsită carbonizată în mașina incendiată din Tărlungeni

Publicat

pe

Pe 1 iunie o explozie puternică a avut loc în comuna Tărlungeni, din județul Brașov. O mașină a luat foc, iar o tânără a fost găsită carbonizată. S-a descoperit că este vorba despre o femeie în vârstă de 28 de ani care este fiica unui polițist.

Publicitate

Anchetatorii încearcă să afle dacă în acest caz a fost vorba de o sinucidere sau o crimă. Familia fetei exclude varianta ca aceasta să-și fi luat viața.

Cine este femeia găsită carbonizată într-o mașină incendiată din Brașov
Polițiștii au descoperit noi detalii în cazul tinerei care a fost găsită carbonizată într-o mașină. Incidentul a avut loc într-o curte părăsită, iar autoturismul aparținea unui vecin.

Victima în vârstă de 28 de ani era fiica unui polițist din Tărlungeni. Se pare că aceasta mersese cu un vecin să încarce două butelii, iar martorii au văzut-o ultima dată în viață în fața casei.

Publicitate

“Pompierii militari au fost alertați pentru a stinge un incendiu la un autoturism. După stingerea acestuia și-au dat seama că în mașină era un cadavru carbonizat. Au fost găsite două butelii în interiorul autoturismului, dintre care una explodată și o butelie în exteriorul autoturismului”, a declarat Mr. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov.

Anchetatorii încearcă să afle dacă a fost sinucidere sau crimă
Polițiștii iau în calcul mai multe variante. Potrivit Observator, iubitul fetei spune că nu avea nici un motiv să se sinucidă. Nu înțelege însă de ce s-ar fi dus să încarce butelii, pentru că ea nu se pricepea la așa ceva. Tânărul a mai spus că nu se certase cu nimeni în ultima perioadă și nici nu era supărată.

Familia fetei exclude varianta ca aceasta să se fi sinucis. Cadavrul carbonizat a fost transportat la IML.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes