Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cine este bărbatul din Brașov acuzat că și-a bătut și amenințat cei trei copii minori? Nicolae Ciprian Vrânceanu, fost director de telecomunicații în CFR este principalul suspect

Publicat

pe

Fostul director de telecomunicații al CFR a fost reținut de poliție, iar ulterior arestat preventiv după ce a fost reclamat de către cei trei fii ai săi că erau loviți, înjurați și chiar amenințați cu moartea. Ba mai mult, individul chiar îi obliga pe copii să se uite la filme pentru adulți.

Ororile ar fi început în urmă cu aproape trei ani, spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care îl cercetează pe tatăl micuților pentru violență în familie, amenințare, rele tratamente aplicate minorului și corupere sexuală a minorilor.

Din ianuarie 2020 până în octombrie 2022, bărbatul i-a obligat pe copii să ia parte la „ședințe” în care erau forțați să stea pe scaun și să asculte prelegerile sale. Dacă vreunul dintre copii îndrăznea să se opună, acesta era înjurat și lovit.

Același tată tiran i-a forțat pe băieți să stea în genunchi, să își ceară scuze și să îi sărute mâna. Unul dintre copii a fost lovit de individ cu pumnii în față și piept. Constant, minorii erau amenințați cu moartea, iar din când în când erau obligați să se uite la filme pentru adulți.

Publicitate

Acesta orori comise de tatăl copiilor au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a copiilor săi, spun procurorii. Bărbatul a fost reținut, iar ulteriori magistrații Judecătoriei Brașov au decis să îl trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Detalii despre acest caz puteți citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes