Connect with us
Publicitate

Social

Cine este Andra-Diana Migiu, noul secretar de stat la Ministerul Sănătății numit în locul medicului Andreea Moldovan

Publicat

pe

Andra-Diana Migiu a ocupat funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, după ce Andreea Moldovan a fost demisă. Decizia a fost luată de premierul Florin Cîţu și a fost publicată, luni, 24 mai, în Monitorul Oficial.

Publicitate

Asemenea noului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, Andra-Diana Migiu este membră a PLUS. Aceasta a părăsit statul Luxemburg, dându-și apartamentul spre închiriere pentru 1.900 de euro/ lună. Potrivit anunțului, noul secretat de stat estimează că va fi plecată numai 9 luni.

„Încă îmi formez echipa. Am făcut-o parțial. Azi am înaintat premierului Cîțu o propune de secretar de stat, Andra Migiu.”, anunța Ioana Mihăilă pe 5 mai.

Andra-Diana Migiu apare pe o listă, în care sunt prezenți mai mulți auditori financiari, autorizaţi în alte state membre ale Uniunii Europene sau aparţinând Spaţiului Economic European ori Confederaţiei Elveţiene şi care au dobândit calitatea şi dreptul de exercitare a profesiei de auditor financiar în România, în urma testului de aptitudini organizat în noiembrie 2012.

Publicitate

În trecut, aceasta ar fi fost numită Manager de Investiții la sediul central al Băncii Europene de Investiții, Luxembourg.

Astfel, Andra-Diana Migiu ocupă locul Andreei Moldovan, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, demisă de premierul Florin Cîțu, în același timp în care l-a revocat și pe Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes