Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cine e brașoveanul ucis de o minoră de 16 ani pe care a încercat să o violeze. Originar din Codlea, se ocupa cu transportul de persoane

Publicat

pe

El este brașoveanul de 41 de ani care și-a găsit sfârșitul chiar din mâinile minorei pe care a încercat să o violeze. Bărbatul originar din Codlea a fost înjunghiat de către Alexandra, fata pe care o ținea captivă în apartamentul lui cu chirie din Piatra Neamț. De două săptămâni stătea în apartamentul în care a şi murit.

Bărbatul se ocupa cu transportul de persoane şi tânăra ar fi ajuns la el din dorinţa de a o ajuta să-şi găsească de muncă în afara ţării.

Minora l-a înjunghiat pe agresorul său într-un moment de neatenție, iar tot ea a fost cea care a alertat poliția.

Bărbatul a ademenit-o pe tânără în apartamentul său cu chirie din Piatra Neamț cel mai probabil cu scopul de a o ajuta să-și caute un loc de muncă, după cum spun apropiații, însă de fapt bărbatul dorea să profite de minoră.

Publicitate

După ce l-a lăsat într-o baltă de sânge, minora a alertat oamenii legii care neștiind exact care e numărul apartamentului au pătruns într-o altă locuință din același imobil, iar abia apoi și-au dat seama că nu acolo trebuia să se afle crima.

În momentul în care au descoperit ușa corectă, aceștia au pătruns în interior unde l-au găsit pe bărbatul de 41 de ani mort, iar pe tânăra de 16 ani în stare de șoc închisă într-o altă încăpere. Minora le-a explicat acestora ce s-a întâmplat și de ce s-a ajuns aici.

Ce spune familia minorei despre crima comisă de fiica lor

Fata a fost audiată şi supusă unei expertize medico-legale. Au fost audiaţi şi sora mai mare şi părinţii tinerei, care nu îşi explică cum a ajuns fiica lor în această situaţie. Fata muncea cu ziua de trei ani. A abandonat şcoala după clasa a şaptea. Miercurea trecută, după o ceartă cu părinţii, tânăra a fugit de acasă şi s-a adăpostit la o prietenă. Două zile mai târziu părinţii au informat poliţia şi fata a fost adusă acasă de oamenii legii.

Părinții Alexandrei sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă cele întâmplate, însă aceștia consideră că fiica lor s-a apărat, dar chiar și așa sunt extrem de speriați ce ce s-ar putea întâmpla cu minora după crima comisă.

Mama fetei spune că a aflat de această întâmplare dramatică chiar de la nepoata sa pe care Alexandra a anunțat-o la scurt timp după ce a sâvârșit fapta.

”Nu (nr. nu mi-a zis că vine la Piatra Neamț). Aseară pe la ora 23:00 am aflat, m-a sunat nepoata și mi-a zis că Alexandra a ucis un om. Alexandra a sunat-o pe ea. Nu știu dacă a  aprimit o sumă de bani de la acesta, dacă o fi violat-o, dacă a încercat să tragă de ea, nu știu. Mergea la muncă, dar nu mi-a zis că vrea să plece, vorbea de obicei și cu mine și cu taică-su”, a declarat mama Alexandrei pentru stiri-neamt.ro.

Ce spun cunoscuții despre cel car ar fi agresat minora

Contactați de jurnaliștii Antena 1, apropiații bărbatului au păreri împărțite.

„Nu mi-a părut de încredere. Tot timpul mirosea a băutură. Eu nu l-am văzut treaz. E un pierde vară, ce să mai zic.” a declarat Mihai Axinte, proprietar apartamentului în care bărbatul trăia cu chirie.

Prietenii lui sunt şocaţi:

„Nu ar fi făcut rău nimănui. Nu s-ar fi coborât la nivelul de viol.Nu merita aşa soartă.” a declarat o prietenă a bărbatului.

Recunosc însă că în ultima perioadă, bărbatul se schimbase.

„Avea o depresie. Nu ştiu dacă aş putea să zic dacă era echilibrat.” spune Horaţiu Tobu, un prieten al bărbatului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes