Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cinci telefoane şi două genţi, furate de un hoţ, la Făgăraş. Erau nepăzite pe o alee din oraş

Publicat

pe

Autoritățile au fost alertate în legătură cu un furt petrecut într-un complex turistic din Municipiul Făgăraș, unde 5 telefoane mobile și 2 genți de damă au fost furate de persoane necunoscute în timp ce erau lăsate nesupravegheate pe o alee.

După investigație, polițiștii au reușit să identifice autorul furtului, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din județul Sibiu. Pe data de 17 aprilie 2023, acesta a observat bunurile nesupravegheate pe aleea din complex și le-a furat.

Ulterior, suspectul a vândut două dintre telefoanele mobile, iar două carduri bancare găsite într-una dintre genți le-a dat unui alt bărbat, în vârstă de 38 de ani. Acesta din urmă a utilizat cardurile pentru efectuarea de plăți prin metoda contactless în valoare totală de 46 de lei.

În urma identificării lor, s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva bărbatului de 21 de ani pentru furt și complicitate la infracțiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată, precum și împotriva bărbatului de 38 de ani pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată (4 acte materiale).

Publicitate

Amândoi bărbații au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și au fost plasați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului. Cele 5 telefoane mobile furate au fost recuperate și vor fi restituite victimelor.

Investigațiile continuă sub coordonarea polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, având sprijinul procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes