Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cinci persoane plasate sub control judiciar în dosarul în care erau omorâţi ilegal cai, pentru carnea care ajungea în Italia

Publicat

pe

Publicitate

Cinci dintre persoanele care sunt cercetate în dosarul în dosarul în care erau cumpăraţi cai fără acte şi omorâţi ilegal pentru carnea care era dusă în Italia au fost plasaţi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigarare a Criminalității Economice, cu sprijinul altor structuri de poliție din cadrul I.P.J. Brașov și a altor județe din țară, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, un număr de cinci persoane au fost prezentate de către polițiști procurorului de caz care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acestea  și, ulterior, luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către organele de poliție judiciară din cadrul Serviciul de Investigarare a Criminalității Economice Brașov, sub delegarea procurorului.”, transmite IPJ Braşov.

Detalii din anchetă puteţi vedea AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes