Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Cinci medici ai Spitalului Militar din Braşov au fost decoraţi de Klaus Iohannis. Comandantul spitalului şi directorul medical au primit Ordinul Sanitar în grad de cavaler

Publicat

pe

Cinci cadre militare și civile de la Spitalul de Urgență Regina Maria din Brașov au fost decorate de președintele Klaus Iohannis, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Publicitate

Astfel, Ordinul Meritul Sanitar în grad de ofițer a fost acordat biochimistei Tatiana Cocoș și medicul primar chirurg, locotenent colonel în rezervă, Mihai Ion, potrivit realitatea.net.

De asemenea, cu Ordinul Sanitar în grad de cavaler au fost decorați colonelul Marian Derioiu, director medical al unității sanitare, colonelul doctor Alexandru Keresztes, comandantul spitalului, dar și locotenentul colonel doctor Andrei Gârbea, responsabilul centrului de vaccinare.

Toate distincțiile au fost oferite în semn de apreciere a serviciilor pe care le-au adus instituției militare, a rezultatelor remarcabile obținute în procesul de instruire, precum și a înaltului profesionalism dovedit în executarea misiunilor încredințate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes