Connect with us
Publicitate

Economic

Cifra de afaceri a Braşovului este în scădere, singurele care au avut creşteri sunt afacerile din comerţul cu ridicata

Publicat

pe

În judeţul Braşov, în primele 3 luni ale anului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2019 volumul cifrei de afaceri din servicii, a scăzut cu 3,7%, volumul cifrei de afaceri din comertul cu ridicata a crescut cu 9,7% iar volumul cifrei de afaceri din comertul cu amănuntul a rămas aproximativ constant.

Publicitate

Volumul cifrei de afaceri în servicii, în luna martie 2020, comparativ cu luna precedentă, a scăzut cu 5,9%. La serviciile pentru populaţie a scăzut cu 40,4% iar la serviciile prestate întreprinderilor a crescut cu 2,6%.

Comparativ cu luna martie 2019, volumul cifrei de afaceri în servicii a scăzut cu 12,8%. La serviciile prestate populaţiei cifra de afaceri a scăzut cu 36,8% iar la serviciile prestate întreprinderilor a scăzut cu 7,8%.

În perioada 1 ianuarie – 31 martie 2020 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2019, volumul cifrei de afaceri în servicii, a scăzut cu 3,7%. La serviciile prestate populaţiei cifra de afaceri a scăzut cu 2,9% iar la serviciile prestate întreprinderilor a scăzut cu 3,9%

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes