Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Ciclistul braşovean Edi Grosu a fost lovit de două maşini

Publicat

pe

Edi Grosu, cel mai bun cicilist român al momentului a fost lovit de două maşini, la Braşov. Din fericire nu este foarte grav. Într-un interviu acordat pentru Eurosport.com Edi a spus cum s-au întâmplt cele două accidente.

„Din nefericire am fost lovit de două maşini în patru zile. Miercuri dimineaţă în jurul orelor 10.15, la nici un kilometru de casa mea, în centrul Zărneştiului. Mă deplasam singur, iar o maşină nu s-a asigurat, a venit direct de pe trotuar, m-a lovit cu farul din partea stângă. Eu am căzut, bicicleta mi-a fost proiectată pe sensul celălalt de mers. Am suferit o contuzie forte la şoldul stâng şi una la cotul stâng. Am fost la spital, am făcut investigaţiile necesare, nu era nevoie de gips sau de orice altă intervenţie… Din fericire după trei zile am putut să mă urc din nou pe bicicletă…

Sâmbătă, ne aflam într-un grup de 4 sportivi, tatăl meu ne urmărea cu maşina, undeva în Braşov, lângă Spitalul de Oncologie, un şofer nu ne-a acordat prioritate. Am reuşit să îl depăşesc pe partea stângă, am trecut în faţa lui, el a avut ceva altercaţii cu unul dintre colegii de antrenament şi în acel moment s-a enervat, a accelerat maşina şi m-a luat în plin pe roata de spate. Nu ştiu cum am reuşit să mă arunc de pe bicicletă, el s-a urcat efectiv cu maşina pe bicicletă, mi-a rupt roata de spate şi multe alte componente ale bicicletei”, a declarat Edi Grosu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

 1. Melos Negros

  4 iulie, 2020 at 9:46 am

  În primul accident, explicație e simplă pentru orice biciclist care știe că șoferii nu-i văd pur și simplu din cauză că ei se asigură exclusiv pentru mașinile care vin în viteză de la distanță,m uitând că mai există și bicicliști pe lumea asta. Și întrucât am pățit-o ca biciclist de foarte multe ori ca să nu fiu observat, eu mă asigur dinainte mergând pe această cea mai rea variantă, atât în giratorii mai ales, cât și când văd câte-un boșorog d-ăsta la volan ce-mi intră-n față de pe lateral.

 2. Berila

  6 iulie, 2020 at 6:07 pm

  Ieri era s-o pățesc si eu langa Dej pe sensul de mers spre Cluj. O șoferiță m-am depășit, a frânat brusc și a virat dreapta taindu-mi calea. A frânat și doamna, am frânat și eu violent și am reușit să evit impactul virând și eu dreapta pe drumeagul pe care intenționa doamna sa intre.
  Partea buna e ca a semnalizat când a frânat și am avut o secundă în plus de reacție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes