Connect with us
Publicitate

Eveniment

Chipsuri cu gust de șosete, pe rafturile magazinelor din Brașov. Sortimentul a fost scos pe piață de firma din Harghita care a produs conservele cu excremente de urs

Publicat

pe

Un nou produs controversat a fost scos pe piață de firma din județul Harghita care a produs conservele cu excremente de urs. De această dată, compania vrea să dea lovitura cu un sortiment de chipsuri cel puțin bizar. Chipsurile cu aromă de șosete se regăsesc deja pe rafturile magazinelor din Brașov, dar și din țară. Deși ambalajul arată că ingredientul principal ar fi ciorapii murdari, producătorul a scris pe punga de chipsuri că pentru a da gust cartofilor a folosit plante medicinale. Autoritățile spun că vor verifica produsul pentru că la mijloc ar putea fi vorba despre reclamă falsă, anunță stirilekanald.ro.

La casa de marcat a unui magazin din oraș, inclusiv casa de marcat a fost luată prin surprindere pentru că pungile cu chipsuri erau atât de noi încât nu apăreau în sistem. Acești cartofi cu gust de șosete a apărut recent pe rafturile supermarketului alături de alte sortimente produse de aceeași firmă din județul Harghita.

Strategia de marketing a companiei îi împarte pe clienți în două tabere: cei curioși, care vor să testeze cartofii și cei care nici nu se apropie de pungă atunci când văd șosetele de pe ambalaj. Câțiva tineri și-au făcut curaj să testeze produsul bizar.

„Vezi că nu miros urât. Gust de șosete nu știu dacă au că n-am gustat șosete vreodată, dar nu sunt rele”, spune un tânăr care a gustat chipsurile.

Publicitate

„Mirosul este ca la chipsurile cu usturoi, adică nimic ieșit din comun. Mă așteptam să miroasă foarte urât. Te face să cumperi, să vezi cum este”, a mai spus un tânăr.

Pe internet, producătorul a început să facă reclamă la cel mai nou sortiment de chipsuri. Dacă ar fi să ne luăm după filmuleț, am înțelege că produsul este făcut din șosete murdare. În realitate însă, lista de ingrediente de pe ambalaj nu are nicio legătură cu reclama pe care și-o face producătorul.

Chipsurile conțin cartofi 62%, ulei de floarea soarelui 34%, plante medicinale 2,5%, măceșe, cimbrișor. roiniță, oregano, mentă și sare 1,5%. O pungă de 60 de grame costă 5,50 lei în magazine.

Jurnaliștii Kanal D au încercat să ia un punct de vedere de la compania care produce sortimentul de chipsuri cu aromă de șosete, dar aceștia nu au oferit niciun răspuns. În schimb, comisarii de la Protecția Consumatorului au anunțat că vor verifica produsul, iar dacă vor descoperi nereguli, atunci chipsurile ar putea fi retrase de pe piață, iar producătorul riscă o amendă usturătoare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes