Connect with us
Publicitate

Social

Chinezii au deja două vaccinuri anti-Covid-19 care au dat rezultate după testarea pe oameni

Publicat

pe

Apar veşti încurajatoare din direcţia studiilor pentru găsirea unui vaccin împotriva noului coronavirus. Deşi mai mulţi specialişti susţin că este mult prea devreme pentru a se găsi un vaccin, chinezii de la China National Biotec Group sugerează că sunt la al doilea tratament care ar putea fi sigur şi eficient în lupta cu Covid-19, după cum relatează Reuters, citat de digi24.ro.

La acest experiment au luat parte peste 1.120 de persoane şi, după cum anunţă reprezentanţii CNBG, în cazul tuturor participanţilor vaccinaţi s-a generat o concentraţie ridicată de anticorpi.

Companiile şi cercetătorii din China au primit autorizaţiile necesare pentru a testa opt vaccinuri-candidate în teste realizate pe oameni în ţară şi în străinătate, iar China a devenit astfel un favorit important în cursa internaţională ce vizează dezvoltarea unui vaccin eficient şi sigur împotriva noului coronavirus, care a ucis aproape 500.000 de oameni pe plan mondial.

În acelaşi timp, CNBG a anunţat că un alt vaccin-candidat al său, produs de divizia sa din Wuhan, a declanşat la rândul lui apariţia unui procent ridicat şi sigur de anticorpi în organismele participanţilor la un studiu clinic, potrivit unor rezultate preliminare.

Publicitate

„Un vaccin trebuie să îşi dovedească eficienţa în teste de <<Fază 3>> realizate pe pacienţi umani, pentru care sunt recrutaţi mii de participanţi, cu scopul de a dovedi că tratamentul este sigur şi poate să primească autorizaţia de comercializare”, informează Agerpres.

CNBG a anunţat că va demara Faza 3 pentru unul dintre vaccinurile sale potenţiale în Emiratele Arabe Unite, fără să precizeze însă vaccinul la care a făcut referire în acel anunţ, mai scriu cei de la digi24.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes