Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cherestea confiscată de poliţiştii braşoveni. Şoferul încărcase în TIR mai multă decât a declarat

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, în timp ce desfășurau activități operative pentru combaterea delictelor silvice, au oprit, pentru control un ansamblu de autovehicule care transporta material lemnos, în timp ce se deplasa dinspre județul Harghita spre județul Dâmbovița, tranzitând județul Brașov.

Publicitate

În urma verificărilor efectuate în aplicația SUMAL 2.0, s-a constatat că transportul respectiv se efectua în baza unui aviz valabil, iar pe mijlocul de transport trebuia încărcată cantitatea totală de 37,49 mc cherestea rășinoase.

Cu ocazia efectării măsurătorilor de specialitate de către personalul silvic abilitat s-a constatat că, în realitate, pe mijlocul de transport era încărcată o cantitate mai mare cu 5,27 metri cubi cherestea rășinoase, față de cea inserată în avizul de însoțire a materialului lemnos.

La finalizarea cercetărilor, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile legii silvice și au dispus confiscarea valorică a cantității de cantității de 5,27 metri cubi  material lemnos, în valoare de aproximativ 5.000 lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes