Connect with us
Publicitate

Util

CFR vrea să scumpească biletele. O cursă de la Braşov la Bucureşti ar urma să coste 84 de lei în loc 70

Publicat

pe

Publicitate

Încă o companie de utilitate publică este aproape de colaps din cauza facturilor uriașe la energia electrică. CFR Călători are de plătit sume de 3 ori mai mari decât în luna precedentă, iar ca variantă pentru a compensa o parte din cheltuielile uriașe este avută în calcul scumpirea biletelor de tren.

Dacă în decembrie 2021, CFR Călători a avut o factură de circa 16 milioane de lei, în ianuarie anul acesta suma e explodat, la 40 de milioane de lei, potrivit Realitatea Plus.

În această situație, una dintre variantele luate în calcul este majorarea prețului biletelor de călători, începând cu i iulie.

Astfel, un bilet la clasa I pe ruta București-Brașov, care în prezent costă 70 de lei, ar urma să coste de la 1 iulie 84 de lei, cu 20% mai mult.

Publicitate

CFR Călători a transmis deja către Ministerul Transporturilor solicitare de a aproba majorarea preșului biletelor. Solicitarea vine în condițiile în care compania feroviară de stat n-a mai scumpit biletele din 2013, când procentul de creștere a fost de cel mult 10%.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes