Connect with us
Publicitate

Economic

CFR vrea să contracteze servicii de audit financiar pe ruta Brașov-Sighișoara în valoare de 450.000 de lei

Publicat

pe

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vrea să contracteze servicii de auditare financiară pe Brașov-Sighișoara, în cadrul procesului de modernizare.

Publicitate

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de auditare financiară a cheltuielilor efectuate în cadrul proiectului <Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componența a Coridorului Rin-Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h, tronsonul Brașov-Sighișoara> – LOT 1 – subsecțiunile 1. Brașov – Apața, 3. Cața – Sighișoara; Servicii de auditare financiară a cheltuielilor efectuate în cadrul proiectului <Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componența a Coridorului Rin-Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h, tronsonul Brașov-Sighișoara> – LOT 2 – subsecțiunea Apața – Cața”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 450.000 de lei, echivalentul a aproximativ 92.000 de euro. Contractul este împărțit în două loturi, după cum urmează:

  1. Servicii de auditare financiară a cheltuielilor efectuate în cadrul proiectului „Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului Rin-Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h, tronsonul Brașov-Sighișoara” – LOT 1 – subsecțiunile 1. Brașov – Apața, 3. Cața – Sighișoara.

Valoarea estimată fără TVA: 225.000 de lei.

Publicitate
  1. Servicii de auditare financiară a cheltuielilor efectuate în cadrul proiectului: LOT 2 – „Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului Rin-Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h, tronsonul Brașov-Sighișoara” – LOT 2 – subsecțiunea Apața – Cața.

Valoarea estimată fără TVA: 225.000 de lei, relatează clubferoviar.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes