Connect with us
Publicitate

Util

CFR a redeschis circulația feroviară pe linia Braşov – Oradea, oprită după ce un tren încărcat cu cereale a deraiat

Publicat

pe

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat miercuri seara că a redeschis circulația feroviară pe linia ferată afectată de deraierea CFR Marfă de marți.

Publicitate

Administratorul infrastructurii feroviare a precizat că a fost redeschisă linia de cale ferată Monor Gledin – Râpa de Jos, primul tren care a tranzitat zona respectivă fiind trenul IR 367, care circulă în relația Oradea – Dej – Brașov, transmite clubferoviar.ro.

”Reamintim faptul că, marți, 13 septembrie 2022, două vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului național de transport feroviar de marfă, au deraiat și s-au răsturnat între stațiile Monor Gledin – Râpa de Jos, la km 38+600. CFR SA mulțumește călătorilor pentru înțelegere și îi asigură că toate intervențiile desfășurate la fața locului au avut drept scop redeschiderea și reluarea circulației trenurilor în condiții de siguranță!”, se arată în comunicatul de presă dat de Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA.

Deraierea CFR Marfă s-a produs marți la prânz

Publicitate

Un tren care transporta cereale a deraiat marți la orele prânzului.

Deraierea ar fi avut loc în vecinătatea localității Deda, pe raza Regionalei Cluj. A fost vorba de un tren cu cereale operat de CFR Marfă și au fost cel puțin două vagoane deraiate. Cerealele proveneau din Ucraina.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes