Connect with us
Publicitate

Social

CFR pune vagoane în plus pentru ucrainenii care vin de la Suceava și Sighet spre Braşov. Refugiaţii merg gratuit cu trenul

Publicat

pe

Publicitate

CFR a suplimentat toate garniturile de tren care fac legătura între Suceava și Sighet cu Braşovul sau Bucureștiul. Vagoanele suplimentare sunt destinate refugiaților din Ucraina, iar călătoriile vor fi gratuite pentru aceștia. Trenurile pe relația Sighet-București circulă pe ruta Miercurea Ciuc – Brașov, în timp ce de la Suceava călătoria se desfășoară pe ruta Bacău – Brașov.

Cinci garnituri de tren circulă zilnic de la Suceava și două garnituri de la Sighet, iar vagoanele vor fi suplimentate pe tot parcursul evenimentelor din Ucraina, transmite radiomures.ro.

„CFR Călători, prin sucursalele sale regionale, a luat măsura transportului acestor oameni acolo unde merg. În general, marea majoritate se duc către punctele de frontieră, către Vest. Efortul este comun, atât CFR Călători cât și CFR Infrastructură pentru că noi punem la dispoziție vagoanele dar partea de circulație efectivă a trenului este asigurată de colegii de la CFR Infrastructură. Practic, orice tren în grafic care necesită transport de refugiați primește un vagon în plus sau două vagoane, în funcție de necesități, ca să asigure transportul acestor oameni.”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Adrian Vlaicu

CFR Călători informează că pe relația Suceava – București și retur au fost introduse zilnic între 10-12 vagoane în plus, iar pe relația Sighet – București unul sau două vagoane suplimentare.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes