Connect with us
Publicitate

Economic

CFR promovează călătorii cu trenul de la Braşov până în Polonia. Un drum până la Katowice costă 99 de euro

Publicat

pe

CFR promovează călătoria cu trenul în Polonia. Printre locurile de plecare ale trenurilor se află şi Braşovul. Se pot însă face plecări şi de la București, Sibiu sau Cluj-Napoca. Destinaţiile sunt Varșovia, Cracovia sau Gdansk.

”Alege trenul pentru a ajunge în Polonia! CFR Călători recomandă această ofertă celor care călătoresc individual sau în grup pe ruta România-Polonia și Polonia-România. Odată ajunși acolo descoperiți cultura poloneză care are o istorie bogată, veche de o mie de ani, cu influențe atât din occident, cât și orient. Aceste influențe sunt vizibile în arhitectura, folclor dar și arta țării. Despre Polonia se știe că este locul de naștere a multor persoane celebre în întreaga lume, precum Papa Ioan Paul al II-lea, Marie Curie”, se artă în anunţul de pe pagina de Facebook a CFR.

CFR Călători dă și câteva exemple de tarife pentru călătoria la clasa a 2-a:

  • Bucureşti-Varșovia – 126 euro
  • Sibiu-Wroklaw – 103 euro
  • Cluj Napoca-Cracovia – 94 euro
  • Sighișoara-Gdansk -122 euro
  • Brasov-Katowice – 99 euro

Legitimațiile de călătorie sunt valabile patru zile, iar pentru rezervarea locului (vagon clasă, de dormit şi cuşetă) se plăteşte suplimentar tariful de rezervare, transmite clubferoviar.ro.

Publicitate

Spre Varșovia, călătoria începe de la București Nord la ora 14,00 cu IR 346 Dacia, care ajunge la Budapest Keleti a doua zi la ora 5,20 dimineața. De aici avem legătură la ora 8,28 din Budapest Nyugati cu IC 130, care va ajunge la Warszawa Centralna la ora 19,22.

Cea mai ieftină variantă de călătorie decentă, care include loc în cușetă de șase paturi pe relația București-Budapesta, costă 712 lei dus.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes