Connect with us
Publicitate

Util

CFR face angajări, la Brașov. Două posturi au fost scoase la concurs, iar candidații interesați pot depune dosarele până pe data de 5 mai

Publicat

pe

Publicitate

CFR face angajări în toată țara, iar două posturi vacante sunt disponibile la Brașov. CFR Călători a anunțat că scoate la concurs un post de șef de birou la SRTFC Brașov și unul de șef de stație adjunct I. Candidații interesați sunt așteptați să își depună dosarele până pe data de 5 mai, la ora 12.00, iar concursul propriu zis va avea loc pe 10 mai, la ora 10.00.

Pentru postul de șef de birou, candidații trebuie să fie absolvenți ai învățământului superior economic, să aibă experiență de minimum 4 ani și să fie salariați din cadrul CFR Călători, care îndeplinesc integral condițiile minime de pregătire și condițiile de vechime în specialitate.

În cazul postului de șef stație adjunct, candidații trebuie să fie absolvenți ai învățământului superior de specialitate tehnica (ingineria) transporturilor și să fi promovat examenul de șef de stație, iar vechimea în acest domeniu să fie de 3-4 ani. La concurs pot participa candidați din cadrul și din afara SNTFC „CFR Călători” SA, care îndeplinesc integral condițiile minime de pregătire și condițiile de vechime în specialitate.

Potrivit clubferoviar.ro, zeci de posturi au fost scoase la concurs și la nivel național. La SRCF Craiova se caută ocuparea unui post vacant de inginer III în cadrul Compartimentului Tehnic al Secției L 4 Drobeta Turnu Severin. Tot SRCF Craiova caută ocuparea unui post vacant de inginer II în cadrul Secției l3 Râmnicu Vâlcea.

Publicitate

Se mai caută un muncitor necalificat pentru lucrări foarte grele la Districtul 6 Turnu Roșu. SRCF Craiova mai caută angajarea unui muncitor necalificat pentru lucrări foarte grele și la Atelierul de Reparații Infrastructură – Districtul Reparație Mecanizată Infrastructură.

La Divizia Comercială din cadrul SRCF Craiova sunt disponibile două posturi de lăcătuș mecanic întreținere reparații universale. La aceeași divizie se caută și ocuparea unui post de instalator de apă și canal. Ultimul post scos la concurs de Regionala Craiova este de muncitor necalificat pentru lucrări foarte grele la Districtul 6 Turceni.

La SRCF Cluj, Divizia Linii, se caută ocuparea a 23 de posturi, astfel:

  • Secţia L3 Cluj – patru posuturi de muncitori necalificaţi lucrări foarte grele (două posturi Districtul Linii Câmpia Turzii, un post Districtul DEU Cluj și un post Districtul Linii Aghireş).
  • Secţia L5 Oradea – patru posturi de muncitori necalificaţi lucrări foarte grele (un post Districtul Linii Aleșd, un post Districtul Linii Oradea Est, un post Districtul Poduri LA Oradea și un post Districtul Linii Săcueni Bihor).
  • Secţia L6 Satu Mare – patru posturi de muncitori necalificaţi lucrări foarte grele (două posturi Districtul Linii Seini, un post Districtul Linii Satu Mare și un post Districtul Poduri LA Satu Mare).
  • Secţia L7 Dej – patru posturi de muncitori necalificaţi lucrări foarte grele (două posturi Districtul Linii Zalău, un post Districtul Linii Băbuţeni și un post Districtul Linii Dej Triaj).
  • Secţia L8 Bistriţa – trei posturi de muncitori necalificaţi lucrări foarte grele (un post Districtul Linii Bistrita, un post Districtul Linii Şieu și un post Districtul Linii Năsăud). Tot aici se caută ocuparea unui post de lăcătuş mecanic întreţinere reparații universale la Districtul DEU Bistriţa.

SRLU Cluj – trei posturi de muncitori necalificați pentru lucrări foarte grele. În fine, la Regionala Galați, Secția L2 Brăila, Divizia Linii, se caută ocuparea unui post de economist III.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes