Connect with us
Publicitate

Economic

CFR cumpără laptopuri pentru a superviza lucrările feroviare de pe ruta Brașov – Sighișoara

Publicat

pe

CFR reia licitația prin care vrea să cumpere computere de birou, laptopuri și copiatoare pentru specialiștii care fac supervizarea lucrărilor feroviare Brașov-Sighișoara.

O licitație identică fusese lansată de compania de infrastructură la finele lunii noiembrie 2021, însă procedura a fost anulată din lipsă de ofertanți, transmite clubferoviar.ro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Sisteme informatice cu software-ul aferent (Brașov-Sighișoara)”.

Obiectul contractului îl reprezintă achizitia de echipamente IT performante necesare pentru dotarea personalului care asigură implementarea şi asistenţa tehnică pe timpul execuţiei proiectelor P1– „Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, componentă a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h; Secțiunea Brașov – Sighișoara. Subsecțiunile: 1. Brașov – Apața și 3. Cața – Sighișoara” și P2 – Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră; Secțiunea Braşov – Sighişoara; Subsecțiunea: 2. Apața – Cața”, se arată în anunț.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes