Connect with us
Publicitate

Economic

CFR cumpără laptopuri de 30.000 de euro pentru a supraveghea lucrările la calea ferată Brașov – Sighișoara

Publicat

pe

CFR vrea să cumpere computere de dirou, laptopuri și copiatoare pentru specialiștii care vor face supervizarea lucrărilor pe Brașov-Sighișoara.

Publicitate

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Sisteme informatice cu software-ul aferent (Brașov-Sighișoara)”, potrivit clubferoviar.ro.

Obiectul contractului îl reprezintă achizitia de echipamente IT performante necesare pentru dotarea personalului care asigură implementarea şi asistenţa tehnică pe timpul execuţiei proiectelor P1– „Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, componentă a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h; Secțiunea Brașov – Sighișoara. Subsecțiunile: 1. Brașov – Apața și 3. Cața – Sighișoara” și P2 – Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră; Secțiunea Braşov – Sighişoara; Subsecțiunea: 2. Apața – Cața”, se arată în anunț.

Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat este de 144.000 de lei, echivalentul a aproape 30.000 de euro.

Publicitate

Necesarul de echipamente și licențele software aferente pentru proiectul P1 este următorul: 1. Sistem PC / Computer de birou (i7)- 2 buc. 2. Sistem PC / Computer de birou (i5)- 5 buc. 3. Laptop / Computer portabil – 2 buc. 4. Copiator Multifuncţional A3 -1 buc. Necesarul de echipamente și licențele software aferente pentru proiectul P2: 1. Sistem PC / Computer de birou (i7)- 2 buc. 2. Sistem PC / Computer de birou (i5)- 5 buc. 3. Laptop / Computer portabil – 2 buc. 4. Copiator Multifuncţional A3 -1 buc.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 decembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 13 martie 2022.

Lucrările de modernizare a celor trei secțiuni de pe tronsonul feroviar Brașov-Sighișoara sunt executate de Asocierea RailWorks, formată din companiile Aktor, Alstom, Arcada Company și Euroconstruct Trading ’98.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes