Connect with us
Publicitate

Util

CFR Călători lansează Trenurile zăpezii, cu reduceri de 25%. Cu 60 lei ajungi de la Brașov la Constanța în 4 ore

Publicat

pe

CFR Călători anunţă că lansează Trenurile zăpezii, o ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până în 28 februarie, în cadrul căreia turiştii beneficiază de reduceri de 25% către staţiunle montane de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Publicitate

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei. 

„Se apropie o perioadă mult aşteptată de mulţi dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur şi simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alţi ani cu oferta <Trenurile Zăpezii> pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe şosele şi unde nu trebuie să stai ţintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poţi pleca cu mai mult de 3-4 tovarăşi de drum. Cu CFR Călători poţi transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toţi prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur şi simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Şi totul la un preţ cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri şi mai mari pentru deplasările la sfârşit de săptămână, între staţiuni”, a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători. 

Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 preţul biletului pe ruta Bucureşti – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal preţul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin faţă de tariful întreg; pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin faţă de tariful întreg. 

Publicitate

Biletele la preţ redus se pot achiziţiona online, de la automatele de vânzare bilete din gări, direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism). 

CFR Călători reaminteşte că pentru zilele de sfârşit de săptămână, pentru deplasarea între staţiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31% – 56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov şi retur. 

Printre trenurile la care se aplică oferta tarifară Trenurile Zăpezii 2021 se numără şi trenul IR Tomis Expres, Constanţa – Braşov şi retur, ce oferă servicii superioare, similiare trenurilor InterCity, de confort sporit şi durată de parcurs redusă. 

CFR Călători lansează şi un concurs destinat pasionaţilor de fotografie, „Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021”, ce se va desfăşura în perioada 4 ianuarie 2021 ora 00:00 – 28 februarie 2021 ora 24:00. Câştigătorii vor fi desemnaţi în 4 martie 2021, iar premiul cel mare va fi un an de reduceri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes