Connect with us
Publicitate

Util

CFR Călători introduce un nou tren pe ruta Braşov-Bucureşti

Publicat

pe

Publicitate

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a introdus în circulație un tren suplimentar Brașov-București, pentru turiștii care se întorc de pe Valea Prahovei.

Astfel, în zilele de duminică, va circula suplimentar ltrenul IR 1730, cu plecare din Brașov la ora 17:55 și sosire în București Nord la ora 20:32, a anunțat vineri operatorul feroviar de stat.

Durata de parcurs a noului tren este de două ore și 37 de minute și are opriri în stațiile: Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Comarnic, Câmpina, Ploiești Vest. Astfel, pe ruta Brașov – București Nord în intervalul orar cel mai solicitat, 17:00 – 19:00, turiștii au la dispoziție trei trenuri operate de CFR Călători, dintre care două garnituri între 17:00 – 18:00.

Tren suplimentar Brașov-București, dotat cu vagon pentru transportul bicicletelor

Trenul este format din vagoane modernizate în anul 2020, ceea ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară. Vagoanele au fost  modernizate pe baza contractelor semnate în 2019 de directorul general de la acea vreme al CFR Călători Valentin Dorobanțu. De asemenea, garnitura va avea în compunere și un vagon prevăzut cu spaţiu pentru transportul bicicletelor.

Publicitate

Biletele de tren pot fi cumpărate apelând la mai multe oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus, până la 35% reducere la Biletul de weekend, reduceri de weekend pe Valea Prahovei de până la 56%  etc. Mai multe detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes