Connect with us
Publicitate

Fapt divers

CFR Braşov închiriază autocare pentru transportul pasagerilor pe zonele unde se fac lucrări la calea ferată. Culmea, vor veni când deja lucrările vor fi terminate

Publicat

pe

CFR Călători închiriază autocare de înlocuire a trenurilor pentru transportarea pasagerilor pe liniile închise pentru reparații. Acestea vor sosi însă când lucrările se vor fi încheiat de mult și, în consecință, nu va mai fi nevoie de ele.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți după-amiază anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de transport regulat special de călători cu autobuze/autocare de înlocuire a trenurilor de călători – S.R.T.F.C Brașov”. Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat pentru o perioadă de 60 de zile este de 559.188 de lei, echivalentul a 112.224 de euro la cursul zilei.

”Achiziționarea serviciului de transport auto alternativ transportului feroviar urmare act nr. SPCSP/4/31/25.04.2024 atașat prezentului document, conform căruia în perioada 01.04.2024-09.08.2024 CN CFER SA va efectua lucrări de reînnoire cu înlocuirea totală a liniei simple pe relația Haltă Mișcare Ocna Sibiului – Haltă Mișcare Loamneș. Pentru asigurarea continuității deservirii publicului călător pe relațiile Sibiu-Mediaș, Sibiu-Copșa Mică și Sibiu –Loamneș, se impune înlocuirea temporară a serviciilor de transport feroviar de călători cu servicii de autocare/autobuze, conform cerințelor caietului de sarcini nr.BV9/13/274/15.05.2024”, se arată în anunțul de licitație, potrivit clubferoviar.ro.

Toate bune și frumoase, numai că în același anunț se precizează faptul că termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 1 iulie 2024, ora 15:00. Evaluările ofertelor, de calificare și tehnică, respectiv financiară, urmează să se facă până la data de 24 septembrie 2024. Totodată, ofertele trebuie să rămână valabile până pe 1 ianuarie 2025. Deci cu mult după ce linia respectivă se va fi redeschisă circulației, ca urmare a finalizării lucrărilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ainstain 2

    29 mai, 2024 at 6:04 pm

    Lasa ca ie bune
    Stie iei ceferistii cum sa le puie la produs.
    Ca de obicei la gara ie si autogara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes