Connect with us
Publicitate

Economic

CFR Braşov face lucrări la instalaţiile de comandă din gările Predeal, Timișu de Sus şi Dârste

Publicat

pe

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate lansează lucrări la instalații CED (aparate de comandă) în trei stații și la instalații BLA (bloc de linie automat) pe opt intervale de stații.

Publicitate

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT1 Brașov – instalaţii CED în stațiile: Predeal, Timișu de Sus, Dârste și instalații BLA pe distantele Predeal-Azuga, Predeal-Timișu de Sus, Timișu de Sus-Dârste, Dârste-Brașov Călători, Dârste-Brașov Triaj, Brașov-Hărman, Hărman-Prejmer, Apața-Augustin”, transmite clubferoviar.ro.

Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit în termen de 122 de zile, este de 890.642,66 lei, echivalentul a aproximativ 180.000 de euro.

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită experiență similară. Operatorul economic trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani de zile a executat lucrări similare. În acest sens ofertantul va prezenta lista lucrărilor executate în ultimii cinci ani (împliniți la data limită de depunere a ofertelor) însoțită de certificări de bună execuție pentru cele mai importante lucrări.

Publicitate

Lucrările ce se vor contracta afectează în mod direct siguranța circulației feroviare, fiind necesară o tratare distinctă în conformitate cu prevederile instrucționale la calea ferată pentru asigurarea circulației feroviare, ceea ce presupune personal calificat și instruit, se arată în anunțul procedurii. Este necesar ca ofertanții să dovedească faptul că au mai executat aceste tipuri de lucrări specifice la calea ferată și că acele lucrări au fost de calitate și că nu au pus în pericol siguranța circulației feroviare a trenurilor de călători și de marfă, pentru respectarea condițiilor de siguranța circulației la închiderile zilnice de linii pe timpul desfășurării lucrărilor și la reluarea circulației feroviare la terminarea lucrărilor care se vor executa cu personal propriu, astfel că este necesara o experiență temeinică în acest tip de lucrări.

Garanția de participare este de 8.906,42 lei. Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15 iunie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 15 octombrie 2022.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes