Connect with us
Publicitate

Util

CFR anunță modificări ale circulației unor trenuri. Vor fi afectate și garnituri care trec prin Brașov

Publicat

pe

Publicitate

La solicitarea CFR SA – managerul căii ferate, de realizare a unor lucrări la infrastructura feroviară în stația Miercurea Ciuc, în data de 20 decembrie 2022, în circulația trenurilor vor interveni următoarele modificări:

 • la trenul IR 1541 Iași – Siculeni – Miercurea Ciuc – Sâncrăieni Hm – Brașov se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Siculeni (de la trenul IR 1541) la Hm Sâncrăieni pentru trenul IR 12545 Sâncrăieni (plecare 13.50) – Brașov (sosire 15:37).
 • la trenul IR 1543 Brașov – Miercurea Ciuc – Siculeni – Iași se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Sâncrăieni (de la trenul IR 1543), la stația Siculeni, pentru trenul IR 12543 Siculeni (plecare 13:48) – Iași (sosire 19:28).
 • la trenul R 5201 Marăşeşti – Miercurea Ciuc se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Siculeni (de la trenul 5201) la stația Miercurea Ciuc.
 • la trenul R 5203 Mărăşeşti – Miercurea Ciuc se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Siculeni (de la trenul 5203) la stația Miercurea Ciuc.
 • la trenul R 5211 Miercurea Ciuc – Oneşti se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto de la stația Miercurea Ciuc la stația Siculeni (pentru tren R 5211).

Pasagerii care au bilete la aceste trenuri în trafic intern și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

 • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
 • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
 • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
 • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
 • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
 • la personalul nostru din staţii.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes