Connect with us
Publicitate

Administrație

Certificatul de urbanism pentru viitoarea autostradă Brașov – Făgăraș a fost semnat de Consiliul Județean

Publicat

pe

Autoritățile din Brașov au mai făcut un pas spre realizarea viitoarei autostrăzi Brașov – Făgăraș. Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a anunțat pe pagina oficială de Facebook că a fost semnat certificatul de urbanism pentru șoseaua de mare viteză, inclusiv pentru rețelele de utilități din culoarul investiției.

Publicitate

Instituția a eliberat documentul către titularul proiectului, și anume Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar responsabilii, iar acum urmează să fie demarate procedurile pentru licitație.

„Traseul tronsonului Braşov – Făgăraş din autostrada A 13 Braşov – Sibiu măsoară aproximativ 48 de km şi se va desfăşura pe teritoriul administrativ al localităţilor Codlea, Dumbrăviţa, Şinca, Şercaia şi Mândra. Acest obiectiv investiţional este deocamdată în faza de proiectare, incluzând actualizarea studiului de fezabilitate şi definitivarea Proiectului pentru Autorizarea lucrărilor de Construire – PAC, însă sperăm ca aceste etape să se deruleze fără probleme, astfel încât achiziţia lucrărilor să se poată face într-un timp cât mai scurt”, a scris președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    13 septembrie, 2022 at 9:05 am

    Proiecte au mai fost, iar dacă Adrian Veștea a semnat ,,ceferticatul,,ehei…în viitorii 20 de ani vor începe studiile de fezabilitate. Că așa este la noi…fără studii,nu mișcă nimic în ruina asta de ,,pașalâc,,românesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes