Connect with us
Publicitate

Eveniment

Certificatele false de vaccinare au devenit un fenomen îngrijorător. O tânără a fost prinsă cu certificatul verde al altei persoane, într-un mall din Brașov

Publicat

pe

De la o zi la alta polițiștii brașoveni descoperă în mall-uri, magazine, restaurante sau cafenele persoane care nu au dreptul să intre în aceste societăți comerciale. După ce în urmă cu două zile oamenii legii au identificat doi bărbați care foloseau certificatul verde al altor persoane, un nou caz a fost descoperit într-un centru comercial din Brașov.

Publicitate

De această dată protagonistă a fost o tânără de 25 de ani care a ajuns la mall pentru cumpărături. Polițiștii care verificau clienții au oprit-o și pe această tânără care le-a prezentat un certificat verde crezând că va scăpa rapid de controlul agenților. Doar că atunci când i-au cerut și buletinul au descoperit că femeia folosea documentul de vaccinare al altei persoane.

„La data de 17 noiembrie 2021, cu ocazia activităților desfășurate pentru verificarea respectării normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, polițiștii au identificat o tânără, în vârstă de 25 ani, care se afla în incinta unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov și care, la solicitarea forțelor de ordine, a prezentat un certificat verde, fiind demarate verificări în vederea stabilirii veridicității aspectelor conținute de către documentul în cauză. Cu ocazia investigațiilor efectuate, s-a constatat faptul că certificatul prezentat polițiștilor nu aparține persoanei în cauză, ci unei alte persoane, acesta fiind utilizat fără drept. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, au declarat oficialii IPJ Brașov.

Femeia prinsă cu certificatul altei persoane este cercetată acum pentru fals privind identitatea.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes