Connect with us
Publicitate

Turism

Centrul Brașovului, luat cu asalt de turiști: „Trebuie să ai noroc să prinzi o masă la terasă, e foarte aglomerat”

Publicat

pe

Ieri, la munte a fost o veritabilă zi de vacanță. S-a văzut asta mai ales în centrul Brașovului, plin de turiști care au umplut terasele din Piața Sfatului. Cei care au vrut să evite aglomerația au ales să se plimbe pe aleile răcoroase din parcuri sau păduri

Centrul Brașovului a arătat duminică precum un furnicar. A fost plin de oameni la terase, pe străduţe, în Piaţa Sfatului. Aşa că pentru mulţi a fost o adevărată provocare să găsească un loc liber la masă, relatează stirileprotv.ro.

Reporter: Ați făcut slalom printre oameni, cred…

Turist:„Exact, exact, da, fiecare urmăreşte câte ceva, trebuie să ai noroc să prinzi o masă la terasă, e foarte aglomerat.”

Publicitate

„Tocmai asta remarcăm, cât de plin este peste tot, cât de bine o duc românii noştri, este minunat, e o zi superbă, începutul verii se anunţă promiţător”, spune altcineva.

Elena Munteanu, reprezentant restaurant: „Se simte că este foarte cald, toată lumea caută să stea la terase. Sunt şi foarte mulţi turişti străini”.

Şi pentru îngheţată s-a stat la coadă…

„Am vrut să îmi iau de pe stradă şi acolo chiar nu am avut răbdare să stau. Este plin peste tot, sunt cozi la orice” spune o turistă

Raluca şi Sofia locuiesc în Cipru, dar weekendul acesta au vizitat Brașovul: „Suntem surprinşi de frumuseţea oraşului! Nu doar vremea minunată, dar şi copacii, verdeaţa, că în Cipru nu e atât de verde!”

Şi pleacă de aici cu un gând măreţ.

„E foarte frumos şi mama mea a zis că poate o să ne mutăm aici, şi eu zic că poate da. Aici e mai frumos ca în Cipru, sigur!”, spune Sofia

Cei care au vrut să fugă de vuietul oraşului au ales să se plimbe pe aleea de sub Tâmpa, unde a fost linişte şi răcoare.

„Am venit cu trenul pentru o plimbare de o zi. Ne-am urcat de dimineaţă, ne întoarcem diseară, am mâncat ceva bun”, spune o turistă.

Urcarea cu telegondola pe muntele Tâmpa costă 30 lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes