Connect with us
Publicitate

Util

Centrele de permanenţă din Braşov sunt deschise şi în perioada sărbătorilor de Paşte

Publicat

pe

Publicitate

În perioada minivacanței de 1 Mai și de Paști, continuitatea asistenței medicale în regim de gardă se va asigura și în cele 10 centre de permanență din județul Brașov.

„Asistența medicală în afecțiunile acute, subacute, acutizări ale unor boli cronice și urgențele medico-chirurgicale. Administrarea de către asistentul medical a medicației injectabile sau perfuzabile necesare tratamentului recomandat de medicul de familie sau medicul specialist, după caz, precum și administrarea medicației necesare tratamentului de urgență. Eliberarea unei scrisori medicale sau prescripție medicală, dacă este cazul. Îngrijiri post-intervenții chirurgicale de tipul suprimării firelor de sutură, conform recomandărilor medicului specialist. Efectuarea de pansamente și schimbarea pansamentelor chirurgicale”, a declarat directorul Casei de Asigurări de Sănătate Brașov, Ancuța Daisa, potrivit Radio România Braşov FM.

De asemenea, pot fi acordate consultații la distanță prin servicii de telemedicină incluse în competențele medicului de familie.

Lista centrelor de permanență funcționale din județul Brașov precum și datele de contact se regăsesc pe site-urile CAS și DSP Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes