Connect with us
Publicitate

Entertainment

Celebrul regizor Tim Burton ar fi ajuns la Peleş şi la Bran. Netflix ar putea turna serialul „Wednesday” în apropierea Braşovului. Filmul spune povestea mezinei din „Familia Addams”

Publicitate

Publicat

pe

“Wednesday” va avea opt episoade, este produs de Netflix și MGM/UA și va fi un serial live-action care urmărește perioada de studenție a teribilei Wednesday, mezina familiei Adams. Filmul va fi regizat de Tim Burton, informația a fost confirmată de Netflix pe contul său de Twitter. Noutatea absolută este faptul că Tim Burton a ajuns weekendul trecut la Castelul Peleș pentru prospecții, declară sursele b365.ro.

Publicitate

Weekendul trecut, Tim Burton a vizitat Castelul Peleș, de la Sinaia, județul Prahova. Aceasta ar putea fi locația aleasă pentru filmări. Potrivit altor surse, Burton, care a sosit la București cu un avion privat, a fost și la Castelul Bran, dar și la unele palate din jurul Capitalei.

Consacratul regizor nu este pentru prima dată în România: a mai fost la București împreună cu prietenul său Johnny Deep, în 2016, când actorul a concertat cu trupa sa „The Hollywood Vampires”.

De altfel, Depp a jucat în opt filme regizate de Burton, cel care a semnat, printre altele, super-producțiile „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns” sau „Ed Wood”

Publicitate

O vom reîntâlni pe Wednesday Addams în timpul anilor ei de studii la Academia Nevermore, în timp ce încearcă să contracareze crimele monstruoase care terorizează orașul și să rezolve misterul supranatural care i-a învins pe părinții ei, acum 25 de ani. Pe Wednesday, cu siguranță că nimeni nu o poate uita. Personajul a fost jucat pentru prima dată de Lisa Loring, în serialul pentru televiziune “The Addams Family”. Acrița avea șapte ani atunci. Wednesday a mai fost interpretată de Christina Ricci de două ori, în anul 1991 și 1993.

Personajul Wedneday a fost creat in anul 1936 de desenatorul și caricaturistul american, Charles Addams, cel care a realizat portretele membrilor familiei: Gomez și Morticia Addams, copilașii lor, Wednesday și Pugsley, unchiul Fester și Bunica, majordomul Lurch și Mâna care se mișcă singură, Thing.

Filmul din anul 1991, in regia lui Barry Sonnenfeld, îi avea în roluri principale pe Angelica Huston și Raul Gomez, Zilele trecute, Tim Burton a vizitat Castelul Peleș. Regizorul este fan declarat al Familiei Adams. Echipa de productie ii mai include pe Andrew Mittman (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee și Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman pentru Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) și Gail Berman (Familia Addams, Alphas).

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes