Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Celebrul actor Russell Crowe joacă rolul principal în ecranizarea unui roman scris de un braşovean. „Sleeping Dogs” este realizat după o carte a făgărășeanului Eugen Ovidiu Chirovici

Publicat

pe

Publicitate

Russell Crowe joacă în ecranizarea unui roman românesc. Celebrul actor de la Hollywood are rolul principal în filmul „Sleeping Dogs”, făcut după cartea făgărășeanului Eugen Ovidiu Chirovici, „Cartea oglinzilor”. El va interpreta un fost detectiv însărcinat să reanalizeze un caz de crimă din trecutul său.

Romanul „Cartea oglinzilor”, scris de făgărăşeanul Eugen Ovidiu Chirovici, publicat deja în mai multe ţări, este în curs de ecranizare, iar producţia va începe în ianuarie 2023, transmite fagarasultau.ro.

„În sfârșit, pot să vă dau vestea cea mare: The Book of Mirrors / Cartea Oglinzilor ajunge pe marile ecrane, cu Russell Crowe în rolul principal. Filmările încep în ianuarie, iar premiera va avea loc la festivalul internațional de la Toronto, în septembrie 2023.“, spune Eugen Ovidiu Chirovici pe pagina de socializare.

Russell Crowe îl interpretează în acest film pe Roy Freeman, un fost detectiv care urmează un tratament de ultimă generație împotriva bolii Alzheimer. El este nevoit să reanalizeze o investigație din trecutul său, după ce un deținut condamnat la moarte l-a arestat cu 10 ani în urmă începe să-și proclame nevinovăția.

Publicitate

Luptând pentru a-și recăpăta memoria, personajul interpretat de Russell Crowe apelează la fostul lui partener pentru a-l ajuta să descopere adevărul. Cei doi încep să dezlege un lanț încâlcit de secrete, iar personajul principal face descoperiri îngrozitoare pe parcurs.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes