Connect with us
Publicitate

Turism

Cele mai trăsnite coborâri pe schiuri și snowboard din România au loc la Predeal şi Poiana Braşov, Red Bull Homerun

Publicat

pe

Publicitate

Red Bull Homerun cheamă toți iubitorii de schi și snowboard la ultima coborâre pe pârtie, pe 25 februarie, la Predeal, și pe 4 martie, la Poiana Brașov, în cadrul festivalului Massif.

Pasionații de sporturi de iarnă, fie că sunt profesioniști sau amatori, se întrec în cea mai trăsnită coborâre pe schiuri și snowboard din România, Red Bull Homerun. La sfârșitul programului instalațiilor de transport pe cablu, participanții iau startul în același timp, în stil Le Mans.

La Predeal, concurenții vor porni din vârful pârtiei Cocoșul, pe o distanță de 2250 metri, iar la Poiana Brașov, pe pârtia Drumul Roșu, pe o distanță de 3100 metri. Numai cine trece primul linia de sosire câștigă, însă toți se distrează.

Categoriile care vor fi premiate: Schi masculin, Schi feminin, Snowboard masculin, Snowboard feminin, Premiu special pentru cea mai trăsnită costumație. La finalul competiției, toți participanții, împreună cu prietenii lor, sunt invitați la baza muntelui pentru a sărbători victoria sau experiența inedită. La Poiana Brașov, distracția continuă în cadrul Massif, cel mai cool festival de muzică de pe pârtiile din România.

Publicitate

Locurile sunt limitate, iar înscrierile sunt deschise și se pot face online, sau la fața locului, în intervalul 09:30 – 14:00.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes