Connect with us
Publicitate

Social

Cele mai bune 20 de restaurante din lume unde poți face pozele perfecte. Un local din Tohanul Nou se află pe poziția a treia!

Publicat

pe

Publicitate

Cel mai bun restaurant din România unde poți obține o fotografie memorabilă se află în județul Brașov. Specialiștii platformei de travel TripAdvisor au făcut un clasament al celor mai spectaculoase locații din lume unde clienții pot realiza selfiurile perfecte sau pot face poze cu care să adune sute de like-uri pe rețelele de socializare.

Locația, care se clasează pe locul al treilea în topul TripAdvisor, a fost deschisă în urmă cu trei ani, se află în Tohanul Nou și a devenit în scurt timp o atracție pentru localnicii și pentru turiștii care ajung în zonă. Designerul care a amenajat spațiul s-a inspirat din natură pentru decorul restaurantului. Piesa de rezistență este copacul uriaș amplasat în mijlocul localului, care nu poate fi trecut cu vederea de niciun client care ajunge aici. Un alt arbore masiv, agățat de tavan, completează ideea de natură adusă la interior.

„Trebuia să găsesc un element care ne leagă de mâncare și de natură în același timp, iar acesta a fost copacul. Semnificația lui vine din trecut, când în zona Branului se făcea multă agricultură, iar țăranii se așezau să mănânce la umbra unui copac“ , povestește George Orzan, designerul care a amenajat restaurantul.

Un astfel de spațiu nu ar fi fost complet fără ferestrele mari cu vedere spre munți. Și șemineul uriaș, care este vizibil din toate colțurile localului, este un alt punct de atracție pe care clienții îl fotografiază des.

Publicitate

„Restaurantul a fost gândit încă de la început ca `altceva`, atât din punct de vedere culinar, cât și arhitectural. Și, având în vedere vestea primită de la TripAdvisor, se pare că ne-a și ieșit. Ne onorează și ne bucură foarte tare această recunoaștere și le mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru susținere și apreciere!”, a declarat Dorin Oltean, managerul localului.

Într-o astfel de locație și bucatele sunt pe măsură. Chefii pregătesc aici de la simple supe delicioase până la paste cu trufe, piept de rață caramelizat, cotlet de berbecuț sau antricot de cerb.

În topul Picture-Perfect Restaurants realizat de TripAdvisor sunt incluse 20 de restaurante din toată lumea. Cea mai bună locație pentru realizarea fotografiilor perfecte se află în Indonesia. Locul doi în clasament este ocupat de un restaurant din Praga, Cehia, iar pe poziția a treia specialiștii au poziționat localul din Tohanul Nou.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes