Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cele două persoane care au sustras bani de pe un card bancar au fost prinse de polițiști! O cititoare a unui ziar local din Făgăraș i-a recunoscut

Publicat

pe

Publicitate

Mediatizarea cazului în care doi necunoscuți au sustras bani de pe un card bancar ce nu le aparținea a dat roade! O cititoare colegilor de la Salut Făgăraș i-a recunocut pe cei doi, astfel polițiștii făgărășeni au reușit să stabilească identitatea autrilor!

Cei doi tineri, de 17 și 22 de ani, s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “însușirea bunului găsit”,”efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și “acces ilegal la un sistem informatic”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, după ce au sustras mai multe sume de bani de pe un card bancar ce nu le aparținea. Victima, un făgărășean de 56 de ani, a sesizat Poliția Făgăraș cu privire la faptul că a pierdut cardul bancar, iar de pe acesta au fost retrase mai multe sume de bani.

Oamenii legii au decis ca poza celor doi să fie publicată în presă, iar o cititoare a ziarului Salut Făgăraș i-a recunoscut și astfel oamenii legii au stabilit identitatea lor.

„Urmare a comunicatului transmis la data de 22 octombrie a.c., prin care polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au solicitat sprijin pentru identificarea autorilor care ar fi săvârșit faptele de “însușirea bunului găsit”, “efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și “acces ilegal la un sistem informatic”, vă comunicăm următoarele:

Publicitate

În urma mediatizării cazului, o cititoare a unui site online din municipiul Făgăraș a furnizat informații, ce au condus la identificarea autorilor. Astfel, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șinca și lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș au stabilit identitatea autorilor, aceștia fiind doi tineri în vârstă de 17 ani, respectiv 22 ani“, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Sursa SalutFagaras.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes