Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cele două persoane care au sustras bani de pe un card bancar au fost prinse de polițiști! O cititoare a unui ziar local din Făgăraș i-a recunoscut

Redactia

Publicat

pe

Mediatizarea cazului în care doi necunoscuți au sustras bani de pe un card bancar ce nu le aparținea a dat roade! O cititoare colegilor de la Salut Făgăraș i-a recunocut pe cei doi, astfel polițiștii făgărășeni au reușit să stabilească identitatea autrilor!

Publicitate

Cei doi tineri, de 17 și 22 de ani, s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “însușirea bunului găsit”,”efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și “acces ilegal la un sistem informatic”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, după ce au sustras mai multe sume de bani de pe un card bancar ce nu le aparținea. Victima, un făgărășean de 56 de ani, a sesizat Poliția Făgăraș cu privire la faptul că a pierdut cardul bancar, iar de pe acesta au fost retrase mai multe sume de bani.

Oamenii legii au decis ca poza celor doi să fie publicată în presă, iar o cititoare a ziarului Salut Făgăraș i-a recunoscut și astfel oamenii legii au stabilit identitatea lor.

Publicitate

„Urmare a comunicatului transmis la data de 22 octombrie a.c., prin care polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au solicitat sprijin pentru identificarea autorilor care ar fi săvârșit faptele de “însușirea bunului găsit”, “efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și “acces ilegal la un sistem informatic”, vă comunicăm următoarele:

În urma mediatizării cazului, o cititoare a unui site online din municipiul Făgăraș a furnizat informații, ce au condus la identificarea autorilor. Astfel, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șinca și lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș au stabilit identitatea autorilor, aceștia fiind doi tineri în vârstă de 17 ani, respectiv 22 ani“, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

Publicitate

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Sursa SalutFagaras.ro

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Eveniment

Două victime în urma unui accident în care o maşină a intrat într-un cap de pod pe DN 1, la Predeal

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat, care conducea un autovehicul pe DN 1, având direcție de deplasare Brașov către Predeal, la km 153 + 200 metri a lovit un cap de pod. În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Publicitate

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul se desfășoară în condiții normale.

Publicitate
Citește mai mult

Eveniment

Un bărbat din Recea a incendiat 5 pui de câine. Niciunul nu a supravieţuit

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”.

În fapt, la data de 05 mai 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Recea, județul Brașov, cu privire la faptul că un bărbat din aceeași localitate, ar fi ucis, prin incendiere, 5 pui de câine.

Publicitate

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiștii, care au identificat autorul faptei, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 35 ani, precum și cadavrele celor 5 animale, stabilind faptul că acestea nu aveau stăpân.

În continuare, conform procedurilor legale în vigoare, s-a procedat la ridicarea cadavrelor animalelor de către reprezentanții unității administrativ-teritoriale.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Publicitate
Citește mai mult

Eveniment

Percheziţii la două firme care vindeau piese auto contrafăcute

Redactia Brasov

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi, 06 mai, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează percheziții domiciliare și controale economice, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute.

Perchezițiile se desfășoară pe raza județelor Brașov și Buzău, la sediul social și punctele de lucru a două societăți comerciale.

Publicitate

Acțiunile se vor desfășura în patru locații, în urma acestora urmând a fi identificate și ridicate mijloace de probă, respectiv piese auto contrafăcute, documente de proveniență, medii de stocare, totodată efectuându-se toate activitățile procedurale ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt.

Polițiștii vor pune în aplicare două mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în vederea audierii.

Publicitate

Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Publicitate
Citește mai mult
Publicitate
Publicitate

De Interes

>