Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cele două fete care au plecat, ieri, din casa de tip familial din Râșnov au fost găsite. Una dintre ele este una din fetele violate acum o lună la Vama Buzăului

Publicat

pe

Publicitate

Cele două fete care au fost date dispărute după ce au plecat dintr-o casă de tip familial din Râșnov au fost găsite sâmbătă. Una dintre copile este cea care a fost răpită în urmă cu aproape o lună de un cunoscut al familiei, care a agresat-o sexual.

Polițiștii brașoveni le-au găsit pe cele două fete în vârstă de 13 ani care au plecat vineri de la Casa de Tip Familial Brebenel, din Râșnov, și nu s-au mai întors.

Gabriela-Mihaela Repede, în vârstă de 13 ani, și Ramona-Elena Văsii, tot în vârstă de 13 ani, au plecat de bunăvoie vineri, în jurul orei 13.30, din Casa de Tip Familial Brebenel, din localitatea Râșnov, fără a se cunoaște destinația.

Gabriela Mihaela Repede ajunsese la centrul din Râșnov după ce a fost răpită și agresată sexual de un prieten de familie. Ea ar fi plecat din centru pentru că își dorea să ajungă acasă, în Vama Buzăului, pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

Publicitate

Se pare că ea, alături de Ramona Elena Văsii, și-ar fi planificat plecarea, însă cele două fete s-ar fi despățit în zona Gării Brașov.

De altfel, cele două fete au fost găsite de polițiști în locuri diferite.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes