Connect with us
Publicitate

Administrație

Cel mai nou sistem de dezinfecție a aerului, eficient și împotriva virusului SARS-CoV2, testat de Primăria Brașov în cadrul unui proiect pilot

Publicat

pe

Primăria Brașov, în parteneriat cu Flash Lighting Services, implementează noile sisteme pentru dezinfecţia superioară a aerului cu UV-C, cu scopul de a reduce riscul de răspândire a coronavirusului. În cadrul acestui proiect-pilot, au fost montate în Centrul de Informații pentru Cetățeni nouă astfel de sisteme de dezinfecție, care să îi protejeze atât pe cetățenii care apelează la serviciile primăriei, cât și pe funcționarii publici. Valoarea acestui proiect este de 8.700 de euro și este susținut, integral, de partenerul privat. 

Publicitate

Aceste sisteme sunt proiectate pentru a fi instalate pe tavane false, în scopul dezinfectării aerului într-o gamă largă de aplicaţii. Sistemele sunt optimizate pentru înălţimi joase ale tavanului, iar razele UV-C sunt distribuite la nivelul dispozitivului și deasupra acestuia. Fasciculul de raze UV-C este controlat prin reflectoare specifice și prin construcţia deschizăturii. Acesta permite dezinfectarea aerului într-un spaţiu, asigurând în același timp continuarea activităţilor de zi cu zi, sub zona în care dispozitivul este activ.

Avantaje

• Permit dezinfectarea silenţioasă a aerului în timp ce activitatea poate continua sub nivelul aparatului; 

Publicitate

• S-a dovedit că radiaţia UV-C dezactivează eficient agenţii patogeni testaţi; 

• Utilizează lămpi și elemente de acţionare UV-C; 

• Ecologice – fără emisii care afectează stratul de ozon, în timpul utilizării sau după utilizare. 

Caracteristici 

• Lămpi PL-S TUV incluse: 4x9W 

Publicitate

• Vârful radiaţiilor UV cu unde scurte este la 253,7 nm (UV-C) 

• Deschizăturile și reflectorul controlează distribuţia radiaţiei UV-C la nivelul dispozitivului și mai sus, unde oamenii nu sunt de obicei prezenţi 

• Montat la suprafaţă pe tavane false 

• Respectă standardul IEC 62471 privind siguranţa fotobiologică.

Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial în iluminat, confirmă eficiența lămpilor Philips cu UVC în lupta împotriva SARS-COV-2, virusul care cauzează Covid-19, în urma cercetărilor desfășurate în colaborare cu Laboratorul Național de Boli Infecțioase Emergente (NEIDL) de la Universitatea Boston, Statele Unite ale Americii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes