Connect with us
Publicitate

Economic

Cel mai nou magazin de bricolaj din Brașov închiriază un spațiu în Bartolomeu pentru 1,26 milioane de euro pentru 10 ani. Deschiderea, programată pentru luna octombrie

Publicat

pe

MAMBricolaj (MAM), furnizor de materiale şi accesorii pentru mobilier, companie listată la Bursa de la Bucureşti cu o capitalizare de 21 mil. euro, a anunţat luni că a închiriat pentru 10 ani un spaţiu în Braşov pentru un nou magazin pentru suma de 1,26 milioane de euro.

Astfel compania antreprenorială, controlată de Cristian Găvan, a închiriat de la Complex Comercial Brintex un spaţiu de 1.500 de metri pătraţi în zona comercială Bartolomeu din Braşov, până la 31 octombrie 2031.

Ieri după-amiază acţiunile MAM scădeau cu 0,7% pe un rulaj de tranzacţionare de cira 55.000 de lei. În ultima lună acţiunile MAM au plus 10,7% pe o Bursă în creştere cu 2,7%.

Retailerul de bricolaj MAMBricolaj țintește o cifră de afaceri de 70,6 milioane lei pentru 2021, în creștere cu peste 70% față de anul 2020, pe fondul extinderii accelerate a rețelei de magazine. Principalele orașe vizate sunt București, Brașov și Iași. Pentru a finanța creșterea afacerii, compania intenționează să efectueze o operațiune de majorare de capital social prin aport în numerar în 2021, potrivit unui anunț al companiei.

Publicitate

În martie 2021, MAMBricolaj a deschis un nou magazin în București, pe strada Prelungirea Ghencea în urma unei investiții de 1,65 milioane de euro. În prezent, compania operează trei unități în București, în sectoarele 2, 4 și 6.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes